Перейти к содержимому

WarThunder на белорусском / WarThunder па-беларуску

Пераклад абноўлены да версіі 1.61.1.21(fix)
Даступны на Google Drive тут. Выпраўляе некаторыя непрыгажосці (гл. ніжэй).
vRG3D5w2gu8.jpg    pNP7btz7W6g.jpg

medal medal medal medal medal

Поделиться сообщением

Я в целом считаю, что белорусский язык можно вводить, тем более если этого желает определенная часть игроков. Не в упрек, чисто из любопытства хотел бы, однако, спросить зачем вам брать на себя тяжесть перевода и реализации данного языка в WT? Ведь, на сколько мне известно, в РБ говорят и на белорусском, и на русском языках, при чем последний вроде как даже намного больше распространен. Еще раз повторюсь, что я не хочу никого задеть, просто интересно. Заранее благодарю за ответы

medal medal medal medal medal medal

Поделиться сообщением

4 часа назад, gahab141 сказал:

Я в целом считаю, что белорусский язык можно вводить, тем более если этого желает определенная часть игроков. Не в упрек, чисто из любопытства хотел бы, однако, спросить зачем вам брать на себя тяжесть перевода и реализации данного языка в WT? Ведь, на сколько мне известно, в РБ говорят и на белорусском, и на русском языках, при чем последний вроде как даже намного больше распространен. Еще раз повторюсь, что я не хочу никого задеть, просто интересно. Заранее благодарю за ответы

Тяжесть перевода основного контента, в принципе, позади. Теперь для сохранения "юзабельности" локализации ее нужно лишь поддерживать и своевременно допереводить недостающее. Кому охота этим заниматься? Мне :). К тому же, интерес у некоторого количества игроков к этому есть. Интерес скорее лишь эстетический, поскольку действительно в РБ почти все говорят на русском (либо на т.н. "трасянке") и 100% населения понимают русский язык (среди интернет-пользователей так точно). То есть, мне просто приятно видеть надписи вроде "Самалёт знішчаны", "Вялікі дзякуй!", и кроме меня такие люди есть еще.

По поводу ввода в игру - я и сам не против) Но есть гораздо более приземлённые проблемы, например, я уже несколько месяцев не могу выйти на контакт с менеджерами переводов.
Спасибо, что "не в упрек" и "никого не хотели задеть", а то сюда иногда только за тем и заходят, чтобы упрекнуть ;)

Поделиться сообщением

• 3 недели/недель) спустя...
  • 4 недели/недель) спустя...
В 20/12/2016 в 16:59, skliff13 сказал:

У сувязі х выхадам абнаўлення

Пераклад абноўлены да версіі 1.65.1.29(fix)
Даступны на Google Drive.

Вялікі дзякуй! :D
Пераклад: Спасибо большое. 

medal medal medal

Поделиться сообщением

В 22.12.2016 в 19:05, Shakri сказал:

Пераклад: Спасибо большое. 

Вроде как с дублированием можно не париться ;)

Пераклад абноўлены да версіі 1.65.1.55(fix)
Даступны на Google Drive.

Поделиться сообщением

• 1 месяц спустя...
  • 2 недели/недель) спустя...

Вельмі прыемна гуляць і бачыць родную мову ў каханай гульні! Усіх дабротаў распрацоўнікам лакалізацыі! Жыве Беларусь!

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Поделиться сообщением

2 часа назад, Obman сказал:

Калi з'явiцца агучка?

Цяжка адказаць. Цяп-ляб зрабiць можна даволi хутка, а каб зрабiць больш-менш якасна - патрэбны час, людзi, сродкi... Пажаданне будзем мець на ўвазе.

Поделиться сообщением

• 1 месяц спустя...
1 час назад, Hungry_PSYCHO сказал:

Зная украинский и русский, я так понял что я немного начал понимать ваш язык.

Тут можно процитировать классиков ;)

Поделиться сообщением

• 1 месяц спустя...

А ў нас тут навіна і невялічкая перамога :salute:
Цяпер, з выхадам абнаўлення 1.69.4.28, беларусізацыя ад RэZэрвацыІ ўбудавана ў кліент гульні!
Больш не трэба будзе спампоўваць архівы з форуму і рукамі распакоўваць іх - цяпер беларусізацыя ў складзе самой гульні і будзе абнаўляцца такім самым спосабам, як і яе астатні кантэнт.

Пакуль беларусізацыя дададзена ў тэставым рэжыме, таму, каб уключыць яе, трэба выканаць наступныя дзеянні: 
1) адкрыйце любым тэкставым рэдактарам файл config.blk, які знаходзіцца ў папцы з гульнёй, і ў радку language замест бягучай мовы ўкажыце Belarusian, вось так: 
language:t="Belarusian" 
2) захавайце змены і запусціце гульню ў звычайным рэжыме 
3) калі ад папярэдніх версій лакалізацыі ў файліку config.blk у вас застаўся радок testLocalization:b=yes, яго можна змяніць на testLocalization:b=no, або проста выдаліць разам з папкай lang/

Лаўнчар пакуль не змяшчае беларусізацыі, таму ўсе надпісы ў ім будуць на іншай мове. 

Заўважым, што сам праект беларусізацыі год з лішкам знаходзіўся ў паўсонным стане і рабіўся ў вольны ад іншых праектаў час. Таму, безумоўна, у ім назапасілася памылак і хібаў. Але да афіцыйнага выхаду, які мусіць адбыцца разам з выхадам аднаго з чарговых мажорных патчаў (але гэта не дакладна), ёсць колькі часу, і мы спадзяваемся на вашы пільныя вочы і крытыкі.

Тэстуйце і пішыце нам свае заўвагі.

Поделиться сообщением

• 1 месяц спустя...
  • Сейчас на странице   0 пользователей

Нет пользователей, просматривающих эту страницу

• Создать...