Українські досягнення у Steam

Доброго дня! Як ви знаєте ігрові досягнення всередині гри War Thunder перекладені на українську мову, також на українську мову перекладені досягнення на офіційному сайті гри. Але при цьому ігрові досягнення здобуті у грі War Thunder які відображаються у Steamне були перекладені на українську мову.

Те як досягнення відображаються: У грі

Те як досягнення відображаються: [На офіційному сайті]

(screenshot (3).jpg - Google Диск)
Те як досягнення відображаються: У Steam

Тож я прошу додати переклад усіх досягненнь українською мовою у Steam
(Це мій перший пост на цьому форумі, тож якщо ви маєте питання до цього тексту задавайте їх!)

• За
  • Проти
0 проголосовавших
1 лайк

Может скажем ему уже?

1 лайк

Що саме?

Что? Можешь по русски написать?

Шо саме не зрозумiло?

Я і так тебе розумію, я питаю що ти хочеш мені сказати. Що саме ти хочеш сказати?

Ну, может хочет человек в достижениях читать не “самолёт”, а “литак”, может ему так больше нравится)

Ничего не понимаю.

Хочу читати “Літак” а не “Plane”(Для українців там написано на анг мові). я б не піднімав це питання якби не той факт що на офіційному сайті гри, та у самій грі ці досягнення не були б перекладені. у мене питання чому у грі та на сайті є переклад, а у Steam немає.

Это грустно. Печально, что так

Ты на русском пиши, это тебе не ua форум а ru форум

3 лайка

Ось завджи знаходяться такі люди хочуть “поставить все точки над и” над чужою буквою і…

2.3 Официальный язык Веб-сайтов Gaijin - английский. Использование иностранных языков, транслитерация и преднамеренное искажение английского языка не приветствуются (за исключением подфорумов для определенных языков). Во избежание сомнений такое ограничение не распространяется на Веб-сайты Gaijin, полностью посвященные определенному языку (например, официальным русскоязычным Форумам).

Тема закрыта.

8 лайков