WarThunder па-беларуску

Вітаю! Прапаную адрадзіць актуальную для абмеркавання тэму перакладу гульні на беларускую мову. Праца над перакладам гульні ў пастаянным працэсе, але хацелася б мець месца для абмеркавання тонкасцей перакладу, атрымання водгукаў, пошуку ініцыятыўных людзей, якія жадаюць паўдзельнічаць у перакладзе гульні.
Правілы выкарыстання мовы прапаную выкарыстоўваць са старой тэмы, са старога форума.
Нагадаю: WarThunder на белорусском / WarThunder па-беларуску - Локализации - Официальный форум

7 лайков

Не хапае, якiя пытаннi?

2 лайка

Што здарылася? Не разумеем брацкую мову?

3 лайка

Було б дуже добре побачити у грі повноцінну біларуську локалізацію. Але це ж ще треба буде щоб нею займалися люди які компетентні у даній справі. Щоб потім не було максимально кумедних ляпів як зараз подекуди)

3 лайка

По поводу добавления - мне по барабану, от его добавления не изменится ничего в худшую сторону, если надо - я не против, поддержу, а вот по поводу гармоничности - у меня другое мнение на этот счёт, но речь не об этом

Я ўвогуле не разумею, на якога чорта лезуць рускамоўныя, разважаючы пра беларускую мову. Тэма пра размову пра беларускую лакалізацыю, а не пра тое, хто ведае колькі розных моў свету.Я особисто знаю українську, білоруську, польську, чешську, англійская і нямецкая.

3 лайка

Калi знойдуцца філолагі ці людзі, паглыбленыя ў тэрміналогію, тарашкевіцу/наркамаўку і гэтак далей - будзе лепш. Магчыма, нават больш літаратурна. Пакуль што чакаю энтузіястаў тут, адным з якіх я з’яўляюся. Нашымі рукамі пераклад на беларускую мову стане яшчэ лепшым, чым цяпер.
А пакуль што будзе разьвівацца рукамі людзей са слоўнікамі. Ржу.

Выбачаюсь, там ужо хтосьці адразу ўдаўся ў шавінізм? А то не бачу яго пастоў чамусьці. Выдалілі ці што, не разумею.

1 лайк

Доброго вечору, не маєте часом інформації чи є прогресс в Українській локалізації?

Вiтаю. На колькi я валодаю iнфой - так, прагрэс ёсць. Больш вялiкi чым ў беларускай.

Пытанне - у мяне аднога у гульні чамусьці ўсе навіны на французскай мове калі я выкарыстоўваю беларускую ?

Цікава было б хоць адзіным вокам глянуць ягоны каментар.

1 лайк

Чакайце бліжэйшых абнаўленняў. Калі ў перакладзе яшчэ адсутнічае варыянт на беларускай мове, ён замяняецца іншай мовай.

Таксама цікава, што там хлопчык пісаў.

Паважаныя беларускамоўныя гульцы, у бліжэйшы час у гульні павінен з’явіцца як мінімум перклад усіх інтэракцый у майстэрні падзеі.
Нагадваю, што ініцыятыва вітаецца, і ўсе жадаючыя могуць дапамагчы і паскорыць пераклад WT на беларускую мову.

1 лайк